Підпишіться на нашу розсилку:
м.Одеса, вул. Жуковського, 32
+380(48) 736-34-31
Viber, Telegram, Whats App +380(50) 336-99-90
горяча лінія+380(94) 930-74-31

Берегові екскурсії

На круїзах вам буде запропонована велика екскурсійна програма (ми традиційно ставимося до цієї складової круїзу вкрай трепетно ​​і відповідально, враховуючи підвищену допитливість туристів). Берегові екскурсії не включені у вартість круїзу і при бажанні оплачуються додатково. Екскурсії російською мовою не можна замовити на борту - тільки при бронюванні круїзу. Детальну інформацію по екскурсіях російською мовою і їх вартості ви можете уточнити у наших менеджерів.

При індивідуальній подорожі ви можете замовити індивідуальні екскурсії російською мовою (як мінімум за 1 місяць до відправлення) або придбати екскурсії іноземною мовою (англійською, французькою, італійською або німецькою) безпосередньо на борту. Крайні терміни бронювання екскурсій на борту позначені в програмах дня. Опис екскурсій іноземною мовою ви знайдете в своїй каюті, при необхідності запитуйте опис екскурсій у свого агента заздалегідь.

При недобір мінімального числа учасників, екскурсії можуть бути анульовані, а їх вартість повністю повернута пасажирові. Ціна екскурсії включає в себе транспорт, вхідні квитки по програмі, харчування і напої (якщо все перераховане передбачено програмою).

Ціни і маршрути екскурсій можуть зазнавати змін з технічних, оперативних та інших об'єктивних причин, як наприклад, несподівані зміни курсу національних валют, за які MSC не несе відповідальності.

Дітям до 14 років надається знижка на екскурсії в розмірі 30%.