Підпишіться на нашу розсилку:
м.Одеса, вул. Жуковського, 32
+380(48) 736-34-31
Viber, Telegram, Whats App +380(50) 336-99-90
горяча лінія+380(94) 930-74-31

Статті

Спорт і фітнес →

Подорож з MSC Cruises забезпечить вам можливості для підтримки спортивної форми, завдяки широкому вибору спортивних споруд та сучасному спортивному центру з приголомшливим видом на море.
Ви можете милуватися морськими пейзажами, спалювати калорії і підтримувати форму.
Якщо ви віддаєте перевагу тренуватися в поодинці, любите тренуватися в компанії або спорт для вас & ndash; сенс життя, ви знайдете саме те, що вам потрібно.

Асистент MSC for Me →

Кожен круїз - це особливий час. І тепер MSC for Me допомагає кожному гостю насолоджуватися повноцінним відпочинком. Використовуючи цифрові технології, які з'єднують гостей, екіпаж і корабель, у вас з'являється набагато більше вільного часу. Технології MSC for Me будуть представлені на MSC Bellissima і на нових кораблях. Гості будуть насолоджуватися більш спокійним і безтурботним відпочинком, без додаткової оплати. Прості у використанні інтерактивні сенсорні екрани на кораблі, інтерактивне кабельне телебачення і додаток призначені для того, щоб допомогти вам повністю насолоджуватися відпочинком з сім'єю і друзями. А Zoe, найперший віртуальний круїзний помічник, буде готовий допомогти всім гостям.

MSC Yacht Club →

Тих, хто вважає за краще виняткову увагу до себе, хто звик або прагне до ексклюзиву і розкоші, хто бажає відсвяткувати важливу подію в житті по-особливому або просто отримати максимальне задоволення від подорожі. & Laquo; MSC Cruises & raquo; із задоволенням запрошує в & laquo; MSC Yacht Club & raquo; - оазис вишуканості, спокою і відокремленості з 24-годинним персональним сервісом в поєднанні з обстановкою і зручностями світового класу, що призначенні тільки для Вас.

Cirque du Soleil →

MSC Cruises уклала партнерську угоду з Cirque du Soleil, щоб запропонувати унікальні розваги на борту. Ще в 2013 році Пьерфранческо Ваго, виконавчий голова MSC Cruises, задумав перевести пропоновані на борту розваги на новий рівень. Оскільки MSC Cruises завжди прагне працювати з інноваційними лідерами світового рівня, було цілком природно почати співпрацю з Cirque du Soleil.

Круїзи з дітьми →

Як сімейна компанія, ніхто не розуміє сім'ї краще, ніж MSC. І ніхто не робить більше, щоб допомогти вам і вашим близьким насолоджуватися кожним моментом в повній мірі, як разом, так і окремо на борту і на березі.

MSC Cruises - корисні документи та форми →

Пам'ятка для пасажирів MSC Crociere і Анкета для пасажирів з особливими потребами

Конференц-можливості лайнерів →

Круїзна компанія MSC Cruises пропонує незвичайні можливості для проведення корпоративних заходів. Кожен лайнер - це розкішний курорт, широко відомий своїми захоплюючими дух інтер'єрами і технологіями по захисту навколишнього середовища. Чудові конференц-зали з видом на море - ваш ключ до успішного корпоративного заходу!

Берегові екскурсії →

На круїзах вам буде запропонована велика екскурсійна програма (ми традиційно ставимося до цієї складової круїзу вкрай трепетно ​​і відповідально, враховуючи підвищену допитливість туристів). Берегові екскурсії не включені у вартість круїзу і при бажанні оплачуються додатково. Екскурсії російською мовою не можна замовити на борту - тільки при бронюванні круїзу. Детальну інформацію по екскурсіях російською мовою і їх вартості ви можете уточнити у наших менеджерів.

Харчування на борту →

Якість і асортимент страв не залишать байдужим будь-якого гурмана: в різноманітних щоденних меню гостям пропонується чудовий вибір страв середземноморської та інтернаціональної кухні.