Підпишіться на нашу розсилку:
м.Одеса, вул. Жуковського, 32
+380(48) 736-34-31
Viber, Telegram, Whats App +380(50) 336-99-90
горяча лінія+380(94) 930-74-31

Конференц-можливості лайнерів

Круїзна компанія MSC Cruises пропонує незвичайні можливості для проведення корпоративних заходів. Кожен лайнер - це розкішний курорт, широко відомий своїми захоплюючими дух інтер'єрами і технологіями по захисту навколишнього середовища. Чудові конференц-зали з видом на море - ваш ключ до успішного корпоративного заходу!

Конференц-можливості кожного лайнера включають:

  • Театр для великих корпоративних заходів;
  • Конференц-зали обладнані за останнім словом техніки, щоб ви і ваші гості могли працювати так само, як в своєму власному офісі.
  • Різноманітні сучасні спортивні та розважальні об'єкти надають цінні можливості для організації тимбилдинга, в той же час розкішні спа-центри, вишукана кухня, різноманітні розваги та уважний персонал готові побалувати своїх гостей на борту лайнера.

У більшості випадків ми пропонуємо організацію заходів під ключ, яка включає: трансфери, зустріч в аеропорту, брендинг, пам'ятні сувеніри, розваги, тімбілдинги, екскурсії на суші, індивідуальне меню і багато іншого.

Для кожного з заходів ми готові надати фахівців своєї справи: Хостесс, IT-персонал, синхронні перекладачі, аудіо / відео техніки та багато інших.

MSC Cruises допоможе в організації різних подій і шоу на борту, в тому числі спортивних змагань, тематичних шоу, тімбілдінг і церемоній нагороджень.