Підпишіться на нашу розсилку:
м.Одеса, вул. Жуковського, 32
+380(48) 736-34-31
Viber, Telegram, Whats App +380(50) 336-99-90
горяча лінія+380(94) 930-74-31

Літо 2021: Нові та оновлені маршрути MSC Cruises

15 квітня MSC Cruises повідомила про нові і оновлені круїзні маршрути в Середземному морі, які будуть виконуватися цим літом. Маршрути узгоджені і будуть проходити на лайнерах в суворій відповідності з Протоколом щодо захисту здоров'я пасажирів і членів екіпажу, завдяки якому вже більше 60 000 гостей змогли відправитися в круїзи по Середземному морю після рестарту в серпні 2020 року. Заходи безпеки включають в себе тестування всіх пасажирів на Covid перед посадкою і під час круїзу, щотижневе тестування членів екіпажу, соціальне дистанціювання, носіння масок в громадських місцях, вихід на берег тільки в складі екскурсій MSC, посилені санітарні заходи.

На даний момент круїзи можуть здійснювати тільки туристи з країн Шенгенської зони, а також Болгарії, Хорватії та Румунії через поточні обмеження на в'їзд до країн Європи. Проте, всі оновлені маршрути будуть доступні до бронювання для громадян всіх країн, так як в залежності від зміни епідеміологічної ситуації і відкриття кордонів з Євросоюзом у громадян України знову з'явиться можливість здійснювати круїзні подорожі по Європі та світу.

Джанні Онорато, генеральний директор MSC Cruises, сказав: «Сьогодні у нас є ясність в тому, які європейські країни і порти будуть відкриті цього літа, і ми повністю це відобразили в наших нових та оновлених літніх маршрутах, щоб гості могли бронювати свій круїзний відпочинок у MSC. Ми з нетерпінням чекаємо всіх, хто вже подорожував з нами і будемо раді вітати нових гостей на наших лайнерах і подарувати їм незабутній і, перш за все, безпечний відпочинок. Крім того, в найближчі тижні маршрути будуть доповнені, тому що все більше напрямків, наприклад, порти Іспанії і Франції, знову почнуть приймати круїзні лайнери ».

Зараз для бронювання доступні наступні круїзи:

 

Три лайнери в Західному Середземномор'ї, заходи в порти Італії і на Мальту

MSC Grandiosa продовжить виконання круїзу по маршруту Генуя - Чіввітавекія - Неаполь - Палермо - Валетта до кінця липня 2021 року. Як тільки будуть відкриті порти Валенсії і Барселони, вони також будуть додані в маршрут круїзу, що заплановано з початку серпня.

MSC Seaside почне виконувати круїзи в Середземному морі з 1 травня 2021 року. Круїзи на MSC Seaside будуть проходити до кінця липня 2021 року по абсолютно новому 8-денного маршруту з заходами в Геную, Чівітавеккіа, Неаполь і Валетту і два нових порту - Сіракузи на о.Сіцілія і Таранто в Апулії.

Як тільки порт Марселя (Франція) почне приймати круїзні лайнери, він також буде доданий до маршруту, це заплановано на початок серпня. На додаток до екскурсій, пасажири MSC Seaside зможуть провести день на пляжі в Таранто (Апулія), який доступний тільки для гостей лайнера.

MSC Seashore приєднатися до флоту MSC в кінці липня і до 31 жовтня буде виконувати тижневі круїзи з заходом в Геную, Неаполь і Мессіни в Італії, а також Мальту (Валетта), Іспанію (Барселона) і Францію (Марсель).

 

Три лайнери в Східному Середземномор'ї, заходи в порти Італії, Греції, Хорватії та Чорногорії

Цього літа MSC Cruises запропонує кілька маршрутів в цьому популярному регіоні, з наступними портами посадки: Трієст, Венеція і Барі (Італія), а також Пірей (Афіни, Греція) з відвідуванням найкрасивіших островів Греції, Котора в Чорногорії, а також Дубровника і Спліта в Хорватії.

MSC Orchestra почне виконувати круїзи з 5 червня, з відправленням з порту Венеції по суботах, порту Барі по неділях за маршрутом Венеція (Італія) - Барі (Італія) - о. Корфу (Греція) - о. Міконос (Греція) - Дубровник (Хорватія).

MSC Splendida почне курсувати з 12 червня з відправленням з порту Трієста (Італія) по суботах, з порту Барі (Італія) по вівторках за маршрутом Трієст (Італія) - Барі (Італія) - Дубровник (Хорватія) - о. Корфу (Греція) - Котор (Чорногорія).

MSC Magnifica з 20 червня буде здійснювати відправлення з порту Венеції по неділях, порту Барі по понеділках і порту Пірей (Греція) за маршрутом Венеція (Італія) - Барі (Італія)

 

Північна Європа

Круїзи по британським островам

MSC Virtuosa - новий флагман флоту - почне свій перший сезон в Великобританії: з 20 травня - міні-круїзи з Саутгемптона з заходом в Портленд, з 12 червня - тижневі круїзи по маршруту Саутгемптон - Ліверпуль - Грінок - Портленд - Белфаст. Відправитися в круїз зможуть гості тільки громадяни Великобританії: ті, хто вже була вакцинована від covid-19, і ті, хто ще чекає вакцинації.

 

Балтика і фіорди, Північна Європа

З огляду на невизначеність, пов'язану з відкриттям портів Німеччини, компанія MSC Cruises змушена відкласти старт круїзів по Північній Європі до 15 червня.

У той же час компанія MSC Cruises повідомила, що маршрути, раніше заплановані на MSC Virtuosa , будуть виконуватися на лайнері MSC Seaview , початок навігації планується на 19 червня.

Крім того, планується, що MSC Preziosa відправиться в круїз 21 червня з Гамбурґа, а MSC Musica - 20 червня через Варнемюнде, якщо німецькі порти на той час будуть відкриті.

Попередньо планується, що ці три лайнера будуть виконувати круїзи від 7 ночей з відвідуванням норвезьких фіордів або країн Балтії за поточним розкладом.

Джанні Онорато, генеральний директор MSC Cruises, додав: «Ми горді тим, що можемо запропонувати нашим гостям на майбутнє літо великий вибір маршрутів, які будуть проходити на самих інноваційних та сучасних лайнерах. А щоб нашим гостям було ще простіше і безпечніше добиратися, всі наші маршрути включатимуть додаткові порти посадки. Тільки в Середземному морі MSC Cruises запропонує своїм гостям до 15 портів посадки. У 2021 році наш флот поповнять MSC Virtuosa і MSC Seashore , а також ми підтвердили наші плани з будівництва нових лайнерів в найближчі роки і впевнені, що вже до початку зимового сезону 2021/2022 відбудеться рестарт всіх наших лайнерів. »

В MSC Cruises також підтвердили скасування круїзів в Карибському басейні з відправленням з портів США до 30 червня включно.

Гнучкі умови бронювання діють для всіх бронювань, зроблених до 31 травня 2021 року.

 

19.04.2021